Όροι Χρήσης Ηλεκτρονικού Καταστήματος

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Γενικά
Οι ακόλουθοι Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών αυτής περιγράφουν τη διαδικασία συλλογής των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας/πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος Healthbox.gr, τη χρήση των δεδομένων αυτών από το Healthbox.gr και τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει αποκλειστικά εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και εκτέλεση των παραγγελιών καθώς και της ενημέρωσης των πελατών μας και που οι ίδιοι οι πελάτες μας εκουσίως μας γνωστοποιούν.

Η συλλογή των προσωπικών πληροφοριών των πελατών μας έχει ως σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας, την καταγραφή των απαιτήσεων των πελατών σχετικά με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος και εν γένει την εκτέλεση των συναλλαγών των πελατών με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Το Healthbox.gr δεν γνωστοποιεί σε κανένα τρίτο πρόσωπο οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο των πελατών του/χρηστών της ιστοσελίδας του χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή τους.

Ο πελάτης θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα και πλήρως τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος Healthbox.gr. Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας θα σας ζητηθεί και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και αριθμός κινητού τηλεφώνου, η χορήγηση των οποίων σημαίνει τη συναίνεσή σας στην τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς για τους εδώ αναφερόμενους σκοπούς. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Healthbox.gr διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των παρόντων Όρων Χρήσεως, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των πελατών, πλην της δημοσιεύσεώς τους στον οικείο τόπο της ιστοσελίδας του. Πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος Healthbox.gr, γίνονται όσοι εγγράφονται ως τέτοιοι μέσω της επιλογής "δημιουργήστε ένα λογαριασμό" της αρχικής ιστοσελίδας του ιστότοπου ή πραγματοποιούν "Εγγραφή" ή "Αγορά ως επισκέπτης" μέσω της αντίστοιχης ιστοσελίδας του ιστότοπου.

Περιγραφή των υπηρεσιών
Το ηλεκτρονικό κατάστημα Healthbox.gr, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτοτελές, με δική του πολιτική τιμών, όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των προϊόντων. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί παραγγελίες, αρκεί να έχει εγγραφεί μία φορά στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος, επιλέγοντας «Εγγραφή» ή πραγματοποιώντας «Αγορά ως Επισκέπτης». Ο κάθε πελάτης εγγράφεται μόνο μία φορά. Ο πελάτης κάνοντας χρήση του μοναδικού συνδυασμού Αναγνωριστικό Όνομα Πελάτη (username) που αφορά την διεύθυνση του e-mail του και Κωδικός Πρόσβασης (password) που ο ίδιος έχει επιλέξει και δηλώσει, έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

- Να δει τα περιεχόμενα του καλαθιού αγορών του («Το Καλάθι μου»). Στο Καλάθι εμφανίζονται τα προϊόντα που ο πελάτης έχει επιλέξει να παραγγείλει. Ο Πελάτης μπορεί να προβεί σε παραγγελίες  προϊόντων, των οποίων η επισκόπηση ή η αλλαγή (διαγραφή ειδών, αλλαγή ποσοτήτων) είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή μέχρι την ολοκλήρωση της  παραγγελίας.
- Να ολοκληρώσει την παραγγελία του και να πληρώσει επιλέγοντας μία από τις δυνατότητες πληρωμής που του παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ενώ σε περίπτωση δημιουργίας ενός λογαριασμού πελάτη έχει τις επιπλέον ακόλουθες δυνατότητες:
- Να δει μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας την πορεία εκτέλεσης αυτής και τα περιεχόμενά της.
- Να δει παλιές παραγγελίες του.
- Να τροποποιήσει τα Στοιχεία Πελάτη του Λογαριασμού του. όπως αυτά παρατίθενται λεπτομερώς παρακάτω.

Προσωπικά Δεδομένα
Προσωπικά Δεδομένα που καταχωρούνται κατά την εγγραφή Νέου Χρήστη. Η εγγραφή του νέου χρήστη (δημιουργία ενός λογαριασμού ή Εγγραφή) ή η (Αγορά ως Επισκέπτης) στο ηλεκτρονικό κατάστημα Healthbox.gr είναι απαραίτητη για την τοποθέτηση οποιασδήποτε παραγγελίας προϊόντος. Κατά την εγγραφή του νέου χρήστη ή της αγοράς ως επισκέπτη, ζητούνται μόνο τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία: Όνομα, Επίθετο, επωνυμία εταιρίας, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη-Περιοχή, Χώρα, Τηλέφωνο, Fax, Διεύθυνση e-mail. Τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας του πελάτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα και τίθενται στη διάθεσή του προκειμένου να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την άρτια εκτέλεση της παραγγελίας του Πελάτη.

Χρήση των προσωπικών δεδομένων του πελάτη
Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα καταγράφει τα προσωπικά δεδομένα μόνο των χρηστών εκείνων που έχουν κάνει εγγραφή ως χρήστες ή αγορά ως επισκέπτης μέσα από την σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. H συλλογή των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την διενέργεια των συναλλαγών μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και των πελατών του, για να αποστέλλονται οι παραγγελίες τους, καθώς επίσης και για να λαμβάνουν ειδικές υπηρεσίες όπως ιστορικό παραγγελιών (στην περίπτωση εγγραφής), προσφορές του ηλεκτρονικού καταστήματος, διαφημιστικό υλικό κλπ.

To Healthbox.gr δεν θα γνωστοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός Πελάτη ή άλλα προσωπικά του δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς ή σκοπούς μάρκετινγκ, παρά μόνο μετά από ρητή συγκατάθεσή του. O Πελάτης έχει οποτεδήποτε τη δυνατότητα να ζητήσει την άμεση διαγραφή από τις βάσεις δεδομένων του Pharmac-e.gr όλων των προσωπικών του δεδομένων που γνωστοποίησε κατά τον ως άνω τρόπο στο ηλεκτρονικό κατάστημα, εφόσον:
- έχει σταματήσει να κάνει χρήση των υπηρεσιών του Healthbox.gr.
- δεν υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές του προς το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Υποχρεώσεις Πελάτη
Ο Πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος Healthbox.gr, υποχρεούται :

- Να μη χρησιμοποιεί τον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οποιασδήποτε αστικής  ή  διοικητικής διαδικασίας κατά του Healthbox.gr, για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά περιγράφονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία,  στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής ΠροστασίαςΠροσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας.
- Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.
- Να τηρεί απαρέγκλιτα τους εκάστοτε ισχύοντες όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος Healthbox.gr καθώς επίσης και τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων τωνσυνδρομητών του ή/και των επισκεπτών των ιστοσελίδων αυτού.
- Να παρέχει πλήρη και αληθή προσωπικά στοιχεία κατά τη διαδικασία της εγγραφής του ως πελάτη.
- Να ενημερώνει τα προσωπικά Στοιχεία εγγραφής του, έτσι ώστε αυτά να ανταποκρίνονται κάθε στιγμή στα αληθή προσωπικά του στοιχεία. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια των στοιχείωνεγγραφής του Πελάτη, το ηλεκτρονικό κατάστημα Healthbox.gr έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό του πελάτη ενημερώνοντας τον.
- Να διατηρεί μυστικά και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το μοναδικό αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασης του (username, password) στις υπηρεσίες του Healthbox.gr.

Υποχρεούται επίσης να ενημερώνει ΑΜΕΣΑ το ηλεκτρονικό κατάστημα Healthbox.gr μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@healthbox.gr, για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού και του συνθηματικού του.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού πρόσβασης και του αναγνωριστικού ονόματος των πελατών του, αν δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως γι' αυτή.
- Να επιβεβαιώνει ότι έχει εξέλθει από τον προσωπικό του λογαριασμό στο τέλος κάθε συνόδου (session).
- Να παρέχει ορθά και αληθή Στοιχεία Πληρωμής και Παράδοσης για τις παραγγελίες που τοποθετεί ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τροποποιήσεις της Υπηρεσίας
Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες ή και να διακόψει την παροχή αυτών προσωρινά ή μόνιμα, με ή δίχως προειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση που ο Πελάτης κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους, παρόντες όρους χρήσεως και αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα Healthbox.gr δεν φέρει ευθύνη απέναντι στο Πελάτη για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναβολή ή διακοπή παροχής της υπηρεσίας.

Προϊόντα και πληροφορίες - Ευθύνη του Healthbox.gr
Το Healthbox.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον Πελάτη από την ανταλλαγή πληροφοριών κατά τη χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος προερχόμενη από απώλεια ή καθυστέρηση λήψης ή μη λήψη ή αλλοίωση δεδομένων. Το Healthbox.gr, δεν υποχρεούται σε εγκατάσταση των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν αποτελούν και δεν αντικαθιστούν οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή και γενικά οποιαδήποτε συμβουλή οποιουδήποτε επιστήμονα υγείας (π.χ. διαιτολόγου, διατροφολόγου κλπ.). Οι πληροφορίες που συνοδεύουν τα προϊόντα παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν τις υπηρεσίες ή τις συστάσεις γιατρού ή αναγνωρισμένου επαγγελματία στον τομέα της υγείας, ούτε να παράσχουν διάγνωση, περίθαλψη, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Τα προϊόντα του Healthbox.gr δεν προορίζονται για την πρόληψη, τη διάγνωση ή τη θεραπεία ασθενειών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Το υλικό, το περιεχόμενο και οι ισχυρισμοί των διαφημιστικών καταχωρήσεων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και ευθύνη των εταιριών που διαφημίζουν τα προϊόντα τους. Δεν προσφέρουμε καμία εγγύηση, έγγραφη ή μη, άμεση ή έμμεση, σχετικά με την ακρίβεια και την ορθότητα των πληροφοριών που παρέχονται από τον διαδικτυακό μας τόπο. Αποποιούμεθα κάθε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, άμεση ή έμμεση, περιλαμβανομένων των σιωπηρών εγγυήσεων ποιότητας ή καταλληλότητας για ορισμένους σκοπούς.

Για όλα τα ηλεκτρικά προϊόντα ισχύει ότι η απόδειξη είναι και η εγγύηση του καθενός προϊόντος (κάθε εταιρία έχει διαφορετικό χρόνο εγγύησης) και επίσης σε περίπτωση μη σωστής λειτουργίας ή κάποιας βλάβης Healthbox.gr δεν φέρει ευθύνη και ο καταναλωτής απευθύνεται άμεσα στην εν λόγω εταιρία.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ


Πότε θα αποσταλεί η παραγγελία μου;
Οι παραγγελίες που δεχόμαστε τις εργάσιμες ημέρες έως τις 12:00 επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, επιτυγχάνοντας έτσι την παράδοσή τους ακόμη και εντός 24 ωρών. Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Πέμπτη μετά τις 12:00, αποστέλλονται την Παρασκευή για να τις παραλάβετε την επόμενη εργάσιμη, δηλαδή τη Δευτέρα. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες.

Με ποια εταιρία courier θα αποσταλεί η παραγγελία μου;
Η αποστολή των παραγγελιών στην Αττική γίνεται με την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική.

Χρόνοι παράδοσης
Οι παραδόσεις με courier γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 - 17:00, Δευτέρα έως Παρακσεύη.


Τρόποι ΑποστολήςΧρόνοι Παράδοσης
Αποστολή με Courier εντός Αττικής11-2 εργάσιμη
Αποστολή με Courier εντός Αττικής21-2 εργάσιμη
Αποστολή με Courier Υπόλοιπο Ελλάδος1-2 εργάσιμες για πόλεις
2-3 εργάσιμες για νησιά
3+ εργάσιμες για απομακρυσμένες περιοχές

Αποστολή με Courier - Κύπρος2 εργάσιμες
Αποστολή με Courier - Κύπρος (εμπορευματική μεταφορά)7-11 εργάσιμες



Κόστη Αποστολής

Το κόστος αποστολής ποικίλει ανάλογα με τη περιοχή προορισμού και το είδος προς αποστολή. Είδη με μεγαλύτερο όγκο, όπως βρεφικά γάλατα, έχουν διαφορετικά έξοδα αποστολής. Συγκεκριμένα:

Τρόποι ΑποστολήςΚόστη ΑποστολήςΧρέωση ΑντικαταβολήςΧρέωση Κιλών
Αποστολή με Courier εντός Αττικής12,50€ για ποσά κάτω των 49€
-------------------
Δωρεάν για ποσά 49€ και άνω
1,00€ΔΩΡΕΑΝ έως και 3 κιλά / 1€ ανά επιπλέον κιλό
Αποστολή με Courier εντός Αττικής22,50€ για ποσά κάτω των 49€
-------------------
Δωρεάν για ποσά 49€ και άνω
1,00€
ΔΩΡΕΑΝ έως και 3 κιλά / 1€ ανά επιπλέον κιλό
Αποστολή με Courier Υπόλοιπο Ελλάδος2,50€ για ποσά κάτω των 49€
-------------------
Δωρεάν για ποσά 49€ και άνω
1,00€
ΔΩΡΕΑΝ έως και 3 κιλά / 1€ ανά επιπλέον κιλό

Αποστολή με Courier - Κύπρος21€ ανεξαρτήτως συνολικού ποσού
-------------------
Δωρεάν για ποσά 49€ και άνω
Δεν παρέχεταιΔΩΡΕΑΝ έως 2 κιλά / 7€ ανά επιπλέον κιλό έως και τα 10
Αποστολή με Courier - Κύπρος (εμπορευματική μεταφορά)10€ ανεξαρτήτως συνολικού ποσού
-------------------
Δωρεάν για ποσά 49€ και άνω
Δεν παρέχεταιΔΩΡΕΑΝ έως και 5 κιλά



Μπορώ να ορίσω διαφορετική διεύθυνση παράδοσης;
Φυσικά. Μπορείτε να ορίσετε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης σε περίπτωση που η παραγγελία σας προορίζεται για δώρο.

Τι γίνεται αν απουσιάζω κατά τη διάρκεια τη παράδοσης;
Πριν την ημέρα παράδοσης, η Γενική Ταχυδρομι θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να επιβεβαιώσουν την παρουσία σας την διεύθυνση που έχετε ζητήσει να γίνει η παράδοση. Αν, ωστόσο, απουσιάζετε την ώρα της παράδοσης, ο διανομέας θα αφήσει σημείωμα με τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας, ώστε να κανονίσετε να περάσει ξανά σε μια ώρα που θα σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Μπορώ να παραλάβω από την διεύθυνση του φυσικού καταστήματος;
Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από το φυσικό κατάστημα, αλλά με τιμές καταστήματος. Για τις αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας σας προσφέρουμε την αποστολή των δεμάτων μέσω courier.


Υπάρχει χρέωση αντικαταβολής;

Αν επιλέξετε να πληρώσετε με μετρητά στον διανομέα η χρέωση είναι €1 (ένα) ευρώ ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.


Μπορώ να παραλάβω το Σάββατο;
Σε περίπτωση που επιλέξετε παράδοση Σάββατο, υπάρχει έξτρα χρέωση €3 (τρία) ευρώ.

Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης αυθημερόν;
Σε περίπτωση που επιλέξετε παράδοση αυθημερόν, υπάρχει έξτρα χρέωση €4,60 (τέσσερα ευρώ και εξήντα λεπτά).

Τι ισχύει για τα προϊόντα μεγάλου όγκου;
Η τελική ογκομέτρηση πραγματοποιείται κατά το στάδιο της συσκευασίας. Για δέματα άνω των 3 κιλών υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση ανά κιλό, ανεξαρτήτου τρόπου πληρωμής. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των τριών ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με ένα (1,00) ευρώ ανά επιπλέον κιλό, και ενημερώνεται σχετικά.

Τι ισχύει για τα προϊόντα ψυγείου;
Τα προϊόντα με την ένδειξη «Προϊόν Ψυγείου» δεν αποστέλλονται εκτός του Νομού Αττικής για τη δική σας ασφάλεια και προστασία.


1Περιοχές Αττικής με κόστος δύο και πενήντα (2,50) ευρώ: 

Όλες εκτός των περιοχών: Αγκίστρι, Αίγινα, Ασπρόπυργος, Αχαρναί, Βάρη-Βουλιαγμένη, Διόνυσος, Ελευσίνα, Κορωπί, Κύθηρα, Λαύριο, Μάνδρα-Ειδύλλια, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Μεσογαίας, Μέγαρα, Παλλήνη, Παιανία, Πόρος, Ραφήνα-Πικέρμι, Σαλαμίνα, Σαρωνικός, Σπάτα-Αρτέμιδα, Σπέτσες, Τροιζηνία, Ύδρα, Ωρωπός.

2Περιοχές Αττικής με κόστος τρία και ενενήντα (2,50) ευρώ: 

Αγκίστρι, Αίγινα, Ασπρόπυργος, Αχαρναί, Βάρη-Βουλιαγμένη, Διόνυσος, Ελευσίνα, Κορωπί, Κύθηρα, Λαύριο, Μάνδρα-Ειδύλλια, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Μεσογαίας, Μέγαρα, Παλλήνη, Παιανία, Πόρος, Ραφήνα-Πικέρμι, Σαλαμίνα, Σαρωνικός, Σπάτα-Αρτέμιδα, Σπέτσες, Τροιζηνία, Ύδρα, Ωρωπός.

Για παραγγελίες βρεφικών γαλάτων ισχύει η δωρεάν χρέωση έως και τα 3 κιλά. Για δέματα με βρεφικά γάλατα άνω των 3 κιλών υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 1 ευρώ ανά επιπλέον κιλό, ανεξαρτήτου τρόπου πληρωμής.



ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Γενικοί Όροι Επιστροφών

  • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, με επιστροφή στο eshop.
  • Δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα (ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδας).
  • Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, ανοιχθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.
  • Σε περίπτωση επιστροφής στο eshop είναι απαραίτητο μας ενημερώσετε με email για την επιστροφή.
  • Τα προϊόντα Βρεφικού Γάλακτος δεν επιστρέφονται για λόγους υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας.
  • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με άλλο είδος, μέγεθος ή χρώμα, ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων.
  • Σας επιστρέφουμε το ποσό της αξίας του προϊόντος.  
  • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους.
  • Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές.
  • Η διεύθυνση επιστροφών στο eshop είναι: Healthbox.gr, Φαρμακείο Θεοφάνους Παναγιώτης, Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 92, Πειραιάς, 18536.

  • Πως επιστρέφω το προϊόν στο eshop;
    Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε αρχικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο info@healthbox.gr αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας, το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε και τον λόγο επιστροφής τους.

Καλέστε την Γενική Ταχυδρομική και επιστρέψτε το δέμα στην αποθήκη μας στην διεύθυνση Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 92, Πειραιάς, TK 18536, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ με χρέωση δική μας, δηλαδή στον λογαριασμό Healthbox.gr.

Πως θα γίνει επιστροφή των χρημάτων μου;
Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιστροφής της αξίας της. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι, το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, είτε με κατάθεση του ποσού εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. 

Τι ποσό θα μου επιστραφεί;
Θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Δεν θα σας επιστραφούν τα αρχικά έξοδα αποστολής της παραγγελίας.

Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Προτεραιότητα του Healthbox.gr είναι η προστασία του δικαιώματος του πελάτη για την απόρρητη σύνδεση και γι' αυτό παρακάτω επεξηγούνται η πρακτική προστασίας του απορρήτου των δεδομένων καθώς και η έννοια και σημασία των παρακάτω όρων προκειμένου να γίνουν εύκολα κατανοητοί και αντιληπτοί και να μην δημιουργούνται υπόνοιες για πιθανή τυχόν διάρρηξη του απορρήτου της σύνδεσης.

Αυτόματα Καταγεγραμμένες Πληροφορίες 
Ο διακομιστής (web-server) του Healthbox.gr καταγράφει αυτόματα κάποιες πληροφορίες για να μας βοηθάει να διαγνώσουμε έγκαιρα προβλήματα, να διαχειριζόμαστε την ιστοσελίδα (web-site) και να συλλέγονται από το Healthbox.gr ευρύτερες δημογραφικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές είναι ανώνυμες (δεν είναι προσωπικά προσδιορίσιμες) και περιέχουν τα domain names και/ή τις I.P. διευθύνσεις των πλοηγών (browsers) που επισκέπτονται το site μας, την ημέρα και ώρα που έγινε η επίσκεψη και άλλες (πάντοτε) μη εξατομικευμένες προσδιορίσιμες πληροφορίες.

Cookies
Cookie είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποστέλλεται στον browser του πελάτη από ένα web-server και αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του πελάτη. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στο σύστημά του υπολογιστή του πελάτη και δεν πλήττουν τη λειτουργικότητά του. Τα cookies καθιστούν επίσης την πλοήγηση στο web ευκολότερη για τον πελάτη, αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις του. Το site Healthbox.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο που να καλύπτει τα ενδιαφέροντα του πελάτη. Τα παραπάνω cookies δεν περιέχουν προσωπικά προσδιορίσιμες πληροφορίες. Οι περισσότεροι browsers αυτόματα δέχονται τα cookies, αλλά ο πελάτης έχει συνήθως τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον browser του ώστε να τα αποτρέπει. Ακόμα και χωρίς cookie ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιεί τις περισσότερες υπηρεσίες του Pharmac-e.gr.

Προσωπικές Πληροφορίες
Λόγω της ιδιαιτερότητας του web-site Healthbox.gr (ηλεκτρονικό κατάστημα), απαιτούνται προσωπικές πληροφορίες, προκειμένου να καθίσταται δυνατή η αποστολή των προϊόντων στη διεύθυνση και στο πρόσωπο κάθε χρήστη/πελάτη. Οι πληροφορίες αυτές δεν καθίστανται γνωστές σε τρίτους, ούτε χρησιμοποιούνται για οιονδήποτε άλλο σκοπό. Ειδικότερα μεταξύ του Healthbox.gr και του πελάτη συμφωνούνται ρητά και ανεπιφύλακτα τα ακόλουθα:

 - Το Healthbox.gr δηλώνει και ο πελάτης αποδέχεται ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται από το Healthbox.gr και αφορούν τον πελάτη θα χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση του αιτήματός του δηλαδή την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης καθώς και την ενημέρωσή του γύρω από τις μελλοντικές προσφορές και διαφημιστικές ενέργειες του Healthbox.gr.
Αποδέκτης των στοιχείων αυτών είναι αποκλειστικά το Healthbox.gr στα πλαίσια της συναλλαγής καθώς και κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο στο οποίο βάσει της κείμενης νομοθεσίας είναι υποχρεωμένο ή
δικαιούται να ανακοινώνει τα στοιχεία το Healthbox.gr, βάσει συγκατάθεσης του πελάτη, νόμου ή δικαστικής απόφασης.

 - Το Healthbox.gr δηλώνει ότι κατά το διάστημα τήρησης των εν λόγω στοιχείων / προσωπικών δεδομένων θα χρησιμοποιεί αυτά σύννομα, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τήρησης της εμπιστευτικότητας αυτών. Το Healthbox.gr θα διαγράφει τα στοιχεία αυτά από το αρχείο του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
 - Ο πελάτης απευθυνόμενος εγγράφως προς το Healthbox.gr έχει δικαίωμα ενημέρωσης για τα προσωπικά του δεδομένα που τηρούνται από αυτό, δικαίωμα αντίρρησης και διόρθωσης αυτών καθώς και δικαίωμα να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν οποτεδήποτε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997).
 - Το Healthbox.gr λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια του απορρήτου των επικοινωνιών του χρήστη/πελάτη και των μεταδιδομένων πληροφοριών και δεδομένων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Εντούτοις το Healthbox.gr δεν εγγυάται την ασφάλεια δεδομένων που μεταδίδονται μέσω δικτύων στο βαθμό που η προστασία αυτών δεν επιτυγχάνεται με τη λήψη πρόσφορων μέτρων ασφάλειας που επιβάλλονται από τη νομοθεσία και τη σχετική οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, θετική, αποθετική, υλική ή μη ζημία που ενδεχομένως υπέστη ο χρήστης από την πρόσβασή του στο διαδίκτυο.

 - Για τυχόν διαφορές που θα προκύψουν μεταξύ των πελατών ή μεταξύ πελατών και τρίτων και οφείλονται σε μηνύματα, δεδομένα, στοιχεία ή πληροφορίες που διακινούνται μέσω του Healthbox.gr, το τελευταίο δηλώνει ότι τυχόν άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του πελάτη επιτρέπεται μόνο εφόσον και στο μέτρο που το Healthbox.gr καλείται να εκπληρώσει υποχρέωσή του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Ρητά συμφωνείται ότι οι άνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας που ισχύουν επί των συναλλαγών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις.



ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Πως μπορώ να παραγγείλω;
Η διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι το ίδιο εύκολη με την αγορά από ένα φυσικό κατάστημα. Επιλέξτε μία κατηγορία ή συλλογή και περιηγηθείτε στη μεγάλη συλλογή των προϊόντων μας.  Όταν βρείτε το προϊόν που σας αρέσει, πατήστε επάνω του για να μπείτε στην σελίδα με την λεπτομερή περιγραφή. Από εκεί, πατήστε στο «Καλάθι» και το είδος θα είναι επιλεγμένο για αγορά. Όταν τελειώσετε με τις αγορές σας, πηγαίνετε στο Καλάθι Αγορών και πατήστε «Αγορά» για να ξεκινήσετε την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Εναλλακτικά μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και τηλεφωνικά 09:00-16:00 στο 210 41 80 607 (χωρίς χρέωση).

Χρειάζεται να δημιουργήσω λογαριασμό για να κάνω παραγγελία;
Όχι, δεν είναι αναγκαίο να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό για να παραγγείλετε στο Healthbox.gr. Επιλέγοντας «Αγορά ως Επισκέπτης» κάνετε τις αγορές σας χωρίς την δημιουργία λογαριασμού. Ωστόσο, δημιουργώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό, σας δίνετε η δυνατότητα να αποθηκεύσετε προσωπικά στοιχεία και διευθύνσεις αποστολής ώστε να μην χρειάζεται να τα γράφετε σε κάθε παραγγελία σας, και να χρησιμοποιήσετε την Λίστα Επιθυμιών.

Μπορώ να ακυρώσω μία παραγγελία;
Αυτό εξαρτάται από την κατάσταση της παραγγελία σας. Αν η παραγγελία σας δεν έχει ακόμη αποσταλεί, μπορείτε να την ακυρώσετε ολόκληρη ή μέρος αυτής. Αν η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί, θα πρέπει να μας επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε πρώτα με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για να σας καθοδηγήσουν ανάλογα.

Πως χρησιμοποιώ το Καλάθι Αγορών μου;
Το Καλάθι Αγορών λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που θα το χρησιμοποιούσατε και σε ένα φυσικό κατάστημα. Περιέχει όλα τα επιλεγμένα από εσάς προϊόντα για αγορά και είναι το τελευταίο βήμα πριν την παραγγελία σας. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε, να προσθέτετε και να αφαιρείτε είδη, όπως θα κάνατε και σε ένα κανονικό κατάστημα.

Πως μπορώ να δω τα περιεχόμενα στο Καλάθι Αγορών μου;
Για να δείτε τα είδη που περιέχονται στο Καλάθι Αγορών σας, πατήστε στο εικονίδιο της τσάντας στο επάνω δεξί μέρος της ιστοσελίδας. Ο αριθμός που βλέπετε αναγράφει τα είδη που περιέχονται στη καλάθι.

Πως προσθέτω ή αφαιρώ είδη από το Καλάθι Αγορών μου;
Για να προσθέσετε κάποιο είδος στο Καλάθι Αγορών σας, πατήστε στο κουμπί «Καλάθι», που βρίσκεται στη λεπτομερή περιγραφή του είδους. Για να αφαιρέσετε κάποιο είδος, πατήστε το εικονίδιο του καλαθιού στο επάνω δεξί μέρος της ιστοσελίδας και μετά στο «Χ», δίπλα στο είδος που θέλετε να αφαιρέσετε.

Πως αλλάζω την ποσότητα των προϊόντων που θέλω να αγοράσω;
Για να αλλάξετε την ποσότητα των ειδών, πηγαίνετε στη σελίδα «Καλάθι Αγορών» και πατώντας στον αριθμό δίπλα στην «Ποσότητα» του προϊόντος μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό τεμαχίων που θέλετε να παραγγείλετε.

Που μπορώ να δω την κατάσταση της παραγγελίας μου;
Αν είσαστε εγγεγραμμένος πελάτης, για να δείτε την κατάσταση της παραγγελία σας, επισκεφθείτε τη σελίδα «Ο Λογαριασμός Μου». Πατώντας το κουμπί «Κατάσταση Παραγγελίας», θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας μέχρι και την παραλαβή. 

Τι είναι η Λίστα Επιθυμιών μου;
Η Λίστα Επιθυμιών, είναι μια λειτουργία η οποία σας επιτρέπει να προσθέσετε είδη που μπορεί να θέλετε να αγοράσετε μελλοντικά ή να κάνετε δώρο. Προϊόντα στη Λίστα Επιθυμιών μπορούν να μεταφερθούν στο Καλάθι Αγορών ανά πάσα στιγμή. Για να προσθέσετε κάποιο είδος στη Λίστα Επιθυμιών, πατήστε στο «Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών» στην σελίδα με την λεπτομερή περιγραφή του είδους.

Τι κάνω αν ένα προϊόν που θέλω δεν είναι διαθέσιμο;
Εάν το προϊόν που σας ενδιαφέρει δεν βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210 41 80 607 ή στο email info@healthbox.gr


Με τι τρόπο μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου;
To Healthbox.gr σας παρέχει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει.
• Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα (Ελλάδα & Κύπρος): Μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις παρακάτω κάρτες.

Θεωρούμε την ασφάλεια πληρωμών πολύ σημαντική, γι’αυτό όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε διαδικασία έγκρισης τόσο από εμάς όσο και από τον εκδότη της κάρτας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Eurobank, η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών μέσω της παροχής ψηφιακού πιστοποιητικού (SSL 128 bit encryption) από την Τράπεζα για την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας από τον καρτούχο.

• Αντικαταβολή (Ελλάδα):  Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται κατά την παραλαβή της με καταβολή του ποσού στον διανομέα της εταιρίας courier που συνεργαζόμαστε ή στο κατάστημα Clever Point που έχετε επιλέξει.

• Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (Ελλάδα & Κύπρος): Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας είτε σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα είτε μέσω web banking. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Για να αποσταλεί η παραγγελία θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 2104287777 ή μέσω e-mail στο info@healthbox.gr.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθοι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN: GR94 0171 7590 0067 5913 5653 991

ALPHA BANK: IBAN: GR85 0140 2530 2530 0232 0001 865

EUROBANK: ΙΒΑΝ: GR62 0260 0760 0005 3020 0597 456

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΙΒΑΝ: GR56 0110 1890 0000 1894 0638 648


*Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση εμβάσματος, η χρέωση επιβαρύνει τον καταθέτη.


Πως χρησιμοποιώ τα κουπόνια προσφοράς;
Για να χρησιμοποιήσετε ένα κουπόνι προσφοράς, θα πρέπει να το εισάγετε τον κωδικό του κουπονιού στο σχετικό πεδίο «Χρήση Κουπονιού» που βρίσκεται στο καλάθι αγορών κάτω από τα προϊόντα, και να πατήσετε «Χρήση Κουπονιού» για να υπολογιστεί η προσφορά.

Είναι τα στοιχεία πληρωμής μου ασφαλή;
Η ιστοσελίδα pharmac-e.gr χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες και ανεπτυγμένες τεχνολογίες διαδικτυακής ασφάλειας μέσω συνεργασιών με τις μεγαλύτερες και πιο έμπιστες εταιρίες του χώρου. Μερικές από αυτές είναι η Verified by Visa, MasterCard Secure Code και άλλες υπηρεσίες υψηλής κρυπτογράφησης.


Ποιοι Είμαστε

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.healthbox.gr αποτελεί την συνέχεια του ηλεκτρονικού φαρμακείου www.pharmac-e.gr.

Η αρχή έγινε το 2008, όταν ιδρύθηκε & λειτούργησε το φυσικό μας κατάστημα στην περιοχή του Πειραιά, το φαρμακείο Θεοφάνους Παναγιώτης.

Το Φαρμακείο Θεοφάνους Παναγιώτη δραστηριοποιείται στην περιοχή του Πειραιά από το 2008 προσφέροντας τις υπηρεσίες του στον καταναλωτή πάντα με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση και την διεύρυνση των επιλογών του καθενός. Βρισκόμαστε σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες του λιμανιού, την λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου, για αυτόν τον λόγο η επαφή μας με τους καταναλωτές είναι καθημερινή, κάτι που μας επιτρέπει να κατανοήσουμε, να εντοπίσουμε και έπειτα να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας με απόλυτη ακρίβεια.

Έκτοτε με επιμονή και υπομονή φροντίζουμε να φέρουμε εις πέρας τον στόχο που θέσαμε εξ αρχής:

Τη δημιουργία μίας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες μας.

Το 2014 έγινε το επόμενο μεγάλο βήμα: εγκαινιάσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.pharmac-e.gr, μηδενίζοντας τις αποστάσεις.  Μια τεράστια ποικιλία προϊόντων  έγινε  & είναι άμεσα διαθέσιμη ενώ η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μας, η οποία αποτελείται από φαρμακοποιούς, βοηθούς φαρμακοποιών, αισθητικούς, διαιτολόγους,  εξυπηρετεί & συμβουλεύει κάθε άκρη της Ελλάδας.

Το 2017 κάνουμε το επόμενο βήμα ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και καλωσορίζοντας το πλήρως ανανεωμένο, σύγχρονο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσα από τη νέα ηλεκτρονική διεύθυνση www.healthbox.gr.

Το healthbox.gr δεν αποτελεί ένα τυπικό e-shop φαρμακείου. Βασική αρχή για εμάς αποτελεί ο εναρμονισμός του σύγχρονου τρόπου ζωής με τα αγαθά που προσφέρει η φύση. Για αυτόν τον λόγο η ποικιλία προϊόντων φυσικής προέλευσης και φυτικά παρασκευασμένων είναι αρκετά μεγάλη ώστε να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Μέσω του healthbox.gr μπορούμε και σας παρέχουμε όλα τα προϊόντα γνωστών εταιρειών που αφορούν συμπληρώματα διατροφής, βρεφικά, δερμοκαλλυντικά, προϊόντα ομορφιάς, προϊόντα διατροφής, ορθοπεδικά, διαγνωστικά και πληθώρα άλλων παραφαρμακευτικών προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το healthbox.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να εμπλουτίσουμε και να κάνουμε πιο εύκολη, γρήγορη & προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας την αγοραστική σας εμπειρία. Στα πλεονεκτήματα του ανανεωμένου healthbox.gr είναι η ευκολότερη πρόσβαση, η γρηγορότερη αναζήτηση, και φυσικά πάντα κάποιος θα είναι δίπλα σας για να σας συμβουλεύσει και να σας καθοδηγήσει.

Σκοπός μας είναι να γίνουμε ο φαρμακοποιός που θα εμπιστεύστε, ο προσωπικός σας σύμβουλος και ο αγαπημένος σας προορισμός για να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα για εσάς και την οικογένειά σας!


Στοιχεία Φυσικού Καταστήματος
Τηλ: 210 4284555
Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 92,
Τ.Κ. 185 36 Πειραιάς

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω internet, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε ιατρικές συνταγές.

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 49€ | Τηλεφωνικές Παραγγελίες ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:00 - 16:00 | 210 4180607
Loading...