Ποιοι Είμαστε

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.healthbox.gr αποτελεί την συνέχεια του ηλεκτρονικού φαρμακείου www.pharmac-e.gr.

Η αρχή έγινε το 2008, όταν ιδρύθηκε & λειτούργησε το φυσικό μας κατάστημα στην περιοχή του Πειραιά, το φαρμακείο Θεοφάνους Παναγιώτης.

Το Φαρμακείο Θεοφάνους Παναγιώτη δραστηριοποιείται στην περιοχή του Πειραιά από το 2008 προσφέροντας τις υπηρεσίες του στον καταναλωτή πάντα με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση και την διεύρυνση των επιλογών του καθενός. Βρισκόμαστε σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες του λιμανιού, την λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου, για αυτόν τον λόγο η επαφή μας με τους καταναλωτές είναι καθημερινή, κάτι που μας επιτρέπει να κατανοήσουμε, να εντοπίσουμε και έπειτα να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας με απόλυτη ακρίβεια.

Έκτοτε με επιμονή και υπομονή φροντίζουμε να φέρουμε εις πέρας τον στόχο που θέσαμε εξ αρχής:

Τη δημιουργία μίας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες μας.

Το 2014 έγινε το επόμενο μεγάλο βήμα: εγκαινιάσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.pharmac-e.gr, μηδενίζοντας τις αποστάσεις.  Μια τεράστια ποικιλία προϊόντων  έγινε  & είναι άμεσα διαθέσιμη ενώ η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μας, η οποία αποτελείται από φαρμακοποιούς, βοηθούς φαρμακοποιών, αισθητικούς, διαιτολόγους,  εξυπηρετεί & συμβουλεύει κάθε άκρη της Ελλάδας.

Το 2017 κάνουμε το επόμενο βήμα ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και καλωσορίζοντας το πλήρως ανανεωμένο, σύγχρονο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσα από τη νέα ηλεκτρονική διεύθυνση www.healthbox.gr.

Το healthbox.gr δεν αποτελεί ένα τυπικό e-shop φαρμακείου. Βασική αρχή για εμάς αποτελεί ο εναρμονισμός του σύγχρονου τρόπου ζωής με τα αγαθά που προσφέρει η φύση. Για αυτόν τον λόγο η ποικιλία προϊόντων φυσικής προέλευσης και φυτικά παρασκευασμένων είναι αρκετά μεγάλη ώστε να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Μέσω του healthbox.gr μπορούμε και σας παρέχουμε όλα τα προϊόντα γνωστών εταιρειών που αφορούν συμπληρώματα διατροφής, βρεφικά, δερμοκαλλυντικά, προϊόντα ομορφιάς, προϊόντα διατροφής, ορθοπεδικά, διαγνωστικά και πληθώρα άλλων παραφαρμακευτικών προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το healthbox.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να εμπλουτίσουμε και να κάνουμε πιο εύκολη, γρήγορη & προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας την αγοραστική σας εμπειρία. Στα πλεονεκτήματα του ανανεωμένου healthbox.gr είναι η ευκολότερη πρόσβαση, η γρηγορότερη αναζήτηση, και φυσικά πάντα κάποιος θα είναι δίπλα σας για να σας συμβουλεύσει και να σας καθοδηγήσει.

Σκοπός μας είναι να γίνουμε ο φαρμακοποιός που θα εμπιστεύστε, ο προσωπικός σας σύμβουλος και ο αγαπημένος σας προορισμός για να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα για εσάς και την οικογένειά σας!


Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 49€ | Τηλεφωνικές Παραγγελίες ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:00 - 16:00 | 210 4180607
Loading...